Kaptalantoti.hu
Elérhetőségek

Önkormányzat:
8283 Káptalantóti
Petőfi u. 48.
Tel.: 87/471-125

email: onkormanyzat@kaptalantoti.hu
honlap: www.kaptalantoti.hu

Polgármester:
Csom Károlyné

Alpolgármester:
Ángyán Zoltán

A polgármester minden héten csütörtökön 14.00 - 15.00 óra között tart fogadóórát.

Webmester:

Balogh Gábor
email: bgabor@kaptalantoti.hu


Magyar falu program

MFP_logo_150

Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

Vendégkönyv
Írás a vendégkönyvbe

Balogh Gábor
Kedves Elvira!
Ha jól emlékszem, a Falunkról menüpont alatti ki összefoglalóban fent van egy nagyságrendi (de sajnos elég régi) lélekszám. Én kb 450 főre saccolom most, de az önkormányzat biztos tud frissebb információt mondani.

Kedves Ati!
Mostanában a régebbi hírmondókkal foglalkoztam, nagyrésze már kész van, nemsokára kerülnek fel. Az újak is itt vannak nálam, igyekszem a napokban kitenni.

Üdv,
Gábor

ui.: Az oldallal kapcsolatos észrevételekkel nyugodtan keressetek meg e-mailben, mert azt gyakrabban olvasom. (bgabor (kukac) kaptalantoti.hu)
2008. október 26. vasárnap


ati
Miért nincsenek fent frisebb hírmondók?
Köszi
2008. október 24. péntek


Elvira
Kedves Webmester!
Továbbra is nagyon szép az oldal, és gratulálok, tényleg sok minden fent van, de lényeges infók hiányoznak. Például az, hogy mekkora lélekszámú a falu (vagy csak én nem találtam?). Pedig nekem most pont arra lett volna szükségem. :(
De csak így tovább! Igényes és szép a honlap!
2008. október 13. hétfő


Virág
Kedves Lócy!!
Ha jól értem, neked még nővéred lakik Tótiban, s még sem értesültél a rendezvényről??Ne a szervezők felé vádaskodjál, hidd el ők erőn felül teljesítettek, kérdezd meg a nővéredet ,Ő miért nem értesített az eseményről???
Hidd el ,meghívó nélkül is ugyanolyan szeretettel fogadtak volna Téged is!!Bizom benne, a legközelebbin Te is résztveszel....
2008. június 30. hétfő


Lócy
Én is büszke lettem volna , amannyiben meghívást kapunk.De sem az Édesanyám,sem a testvéreim nem kaptak meghívást erre a "rangos" eseményre.Ha nem tudták a címünket ,megmondta volna a Nővérem aki ott lakik a faluban . Eddig büszke voltam Tóti voltomra de úgy tünik nem érdemes.
2008. június 17. kedd


Virág
Június 14.-én nagyon büszke voltam, hogy tóti az Én szülőfalum is..Ez a halálra itélt, festői szépségü falucska felébredt téli álmábol,kidugta fejét az avarból ,élni akar!Mi "elszármazottak "mélységes meghatottsággal fogadtuk az irányunkba tett gesztust,hogy meghívást kaptunk a profi módon megszervezett "TÓTI-TÓCSI" napra!Valamennyiünk nevében köszönjük a vendéglátást, a felénk áradó figyelmet és szeretetet..Meggyőződésem, bárhová sodort is bennünket az élet, mi régi tótiak ezer szállal kötődünk aprócska szülőfalunkhoz!!!
Őszinte szivvel gratulálunk ehhez a csodálatos rendezvényhez, s valamennyiünk nevében köszönünk nektek mindent kedves TÓTIAK!!!
2008. június 16. hétfő


Tót(i)Ottó
Hajrá Tóti! Egy kedves nagyon jó barátom költözött le a közelbe "műparasztnak". Évente kétszer-háromszor meglátogatom és káprázatosan érzem magam a falujukban!
Éljen a Káli-medence és szépségei, nem beszélva TÓTIról
Egy lelkes Bp-i lakos
2008. június 15. vasárnap


Gőczéné Horváth Andrea
Kedves Káptalantótiak!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudok részt venni a Tóti Tócsi Napon. Négy éve nagyon jól éreztem magam a családommal.Talán jövőre nem a ballagási nappal esik egybe.Kívánok mindenkinek jó időt és szórakozást!

Andi
2008. június 08. vasárnap


Vida Éva
Kedves Káptalantótiak!
Véletlen folytán akadtam a honlapotokra és majd elájultam mikor ennyi mindent találtam a szülőfalumról. Gratulálok mindnyájotoknak a lap megszerkesztéséhez,és gratulálok Neked is Istvándi Feri! Lányos zavaromban (pedig már nagymama vagyok, 12 éves az unokám) azt sem tudtam hirtelen mit csináljak annyira megörültem, a-tól z-ig minden betüt elolvastam, és minden kép láttán otthon éreztem magam szülőfalumban, pedig már 23 éve lakom Pesten. Tavaly ősszel jártam ott utoljára és csodálattal éltem meg amit láttam az utcákat végigjárva, még Sabarra is elmentem. Nagyon sokszor eszembe jutnak osztálytársaim, ha valaki közületek olvassa soraimat irjatok nekem, szervezzünk már egy találkozót, boldog lennék ha összejönne! Azt sem tudom, hogy ki lakik közülünk még a faluban, aki ott lakik kérlek vedd fontolóra ötletemet! Már most hálás vagyok érte!
Mindekit aki rám ismert levelmből sok -sok szeretettel üdvözlök és további sikereket kivánok, legyetek büszkék a falutokra én is büszke vagyok Rátok, hogy ilyen szép élményt kaphattam mára a multamból!
Budapest,2008 junius 05.
Ferenczi Éva, lánynevem Vida Éva
e-mail címem: dyer86@gmail.com
2008. június 05. csütörtök


ifj. Csik Zsolt
nah kedves tótiak! nagyon jó lett ez az oldal de már csak a focistákról kellene 1-2 kép:):!az lenne szerintem az igazi:)remélem sikerülni fog:)köszönöm
2008. április 22. keddOldal: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9


Dátum és idő
 

Egyéb hírek

Legfrissebb
Letöltések
Hírek

Oldal létrehozási idõ: 0.1228 másodperc, 0.0109 lekérdezési idõ.